Socialna akademija | torek, 31 julij 2012

Naziv: Socialna akademija – zavod za izobraževanje, raziskovanje in kulturo

Naslov: Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana

Kontaktni podatki: 01 439 9795 in 051 893 060, E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ,

Splet: http://www.socialna-akademija.si, https://www.facebook.com/SocAkadem, https://twitter.com/SocialnaAkadem, http://www.youtube.com/user/SocialnaAkademija

Socialna akademija je zavod, ki formalno deluje od leta 2004 in se posveča izobraževanju, raziskovanju in kulturi.

Poslanstvo Socialne akademije je, da preko izobraževanja, raziskovanja in kulture prispeva k formaciji mladih in odraslih pri njihovem udejstvovanju v (civilni) družbi.

Večina dejavnosti Socialne akademije poteka v mladinskem sektorju, kjer je pridobila tudi status delovanja v javnem interesu.

Socialna akademija na področju mladinskega dela spodbuja aktivno državljanstvo, medijsko pismenost, razvija neformalno učenje mladinskih voditeljev in delavcev, spodbuja mlade, dejavne na področju umetnosti in kulture, medgeneracijsko sodelovanja ter ponuja svetovanje za mlade in mladinske voditelje.

V zadnjih letih Socialna akademija s svojim Multimedijskim centrom pospešeno združuje uporabo multimedijske opreme, prostorov in znanja na področju multimedije, spletnih orodij in socialnih omrežjih z mladinskim delom.

Poleg različnih tečajev in delavnic za različne generacije (spletne, foto, film, medijska pismenost ...) ponuja tudi najem multimedijske opreme in snemanje različnih dogodkov. Socialna akademija ima več kot 30 aktivnih mladih sodelavcev, ki so dejavni na različnih področjih.

Več na www.socialna-akademija.si/

 

Zadnja sprememba: torek, 31 julij 2012
(0 glasov)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Glasuj!
Članek je bil prebran 3680-krat.Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti